5 tips till att komma igång med Superfood

5 tips till att komma igång med Superfood

Att introducera superfoods i din kost är att ge din kropp en ren och näringsrik boost. Här är fem tips för att kickstarta din resa med superfoods. 

1. Inkludera dem i din morgonrutin: Enklaste sättet att göra superfoods till en del av din dagliga rutin är att inkludera dem i din frukost. Lägg till 1-2 tsk Superfood i din yoghurt eller smoothie för en bra start på dagen.

2. Välj den Superfood som passar dig bäst: Det går bra att börja med vilken Superfood som helst från oss om du inte har några särskilda behov. Läs annars om våra olika mixer som vi tagit fram för olika behov såsom mage, hormon och hjärnan, som några exempel.

3. Krångla inte till det: För en snabb boost går de lika bra att blanda superfood med till exempel vatten eller juice. Perfekt när man inte har så mycket tid.  

4. Skapa dina egna Superfood bowls: En av de godaste sätten att integrera superfoods i din kost är genom att skapa dina egna superfood bowls eller smoothies. Börja med en bas av banan eller mango och bland med vatten eller havremölk. Addera sedan din superfood och lägg till frysta bär eller grönsaker.

5. Gör din smoothie dagen innan: Har du ont om tid på morgonen? Förbered till smoothie dagen innan och häll upp i termos eller annan behållare. Drick direkt på morgonen eller ta med dig till jobbet.

Att integrera superfoods i din kost är ett fantastiskt steg mot att uppnå en balanserad och näringsrik livsstil.

Vill du också inspirera andra och bidra med dina insikter för mer hälsosam vardag på vår blogg? Skriv till oss hej@superfoodandberries.se

Tillbaka till blogg
  • Detox Bowl

    Kuren för ditt välmående

    72-timmars detox-kuren är till för att ge din kropp en chans att återhämta sig genom att äta lättsmält och renande mat. Recepten består av gröna drinkar, smoothies, sallader och våra superfood-blandningar
    Detox Deluxe, Berry Beautiful och Belly Boost

    Läs mer om kuren 
  • Hälsokuren

    Kuren för ett starkare jag

    5-Dagar Må-Bra-Kuren är till för att ge din kropp en chans att återhämta sig genom att äta lättsmält och renande mat. Recepten består av ren och näringsrik mat i form av gröna drinkar, smoothies, sallader och våra superfood-blandningar
    Health Haven, Berry Beautiful och Protein Power

    Läs mer om kuren 

Bästsäljare