Superalgen Chlorella

Superalgen Chlorella

Vad är Chlorella?
Chlorella betyder "liten och grön" och är en alg som finns i sötvatten i hela världen. Chlorella har fått mycket uppmärksamhet under de senaste åren eftersom den innehåller oerhört många näringsämnen som våra kroppar behöver. Chlorella är den växt som innehåller mest klorofyll av alla växter i världen. 

Vilken näring får jag av Chlorella?

  • Mer än 60 procent proteiner samt alla aminosyror
  • Alla essentiella fettsyror, inte minst omega-3
  • Mer klorofyll än något annat livsmedel i världen
  • Rikligt med vitaminer och mineraler och då främst vitamin E, järn, fosfor, jod och magnesium
  • Rikligt med vitamin B2, B6 och B12

Vad är Chlorella bra för?

Algen stärker vårt immunförsvar och ger kroppen den näring som behövs för ett hälsosamt liv. Klorofyll är rikt på antioxidanter som i koppen hjälper till att skydda oss mot fria radikaler - ämnen som attackerar och förstör våra cellers väggar och får dem att åldras i förtid. Klorofyll bidrar även till rening av tarmar och blod, vilket hjälper kroppen att renas från alla de icke önskvärda ämnen vi får i oss.  Chlorella är även utmärkt för veganer eller de som önskar äta mer gröna proteiner då algen innehåller hela 60% protein och alla de essentiella aminosyrorna kroppen behöver.

Varför ska du beställa ifrån oss?

Alla våra superfood pulver innehåller endast ekologiska ingredienser som är kontrollerade och testade. De är även glutenfria och veganska så att du som kund ska få i dig det renaste och bästa.

Produkter som innehåller chlorella

Vår produkt Detox Deluxe innehåller Chlorella.

Recept

Här är ett fantastiskt recept som är gjort på Detox Deluxe för dig som vill ha i dig något nyttigt, renande och mättande. 

 

 

Länkar: 

 

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.

Superfood produkter