Frystorkade Frukter: Din Hemliga Energi-Booster i vardagen

Frystorkade Frukter: Din Hemliga Energi-Booster i vardagen

 

 

En ny typ av energi-booster är de frystorkade frukterna, och de är här för att ge dig den ultimata energikicken på ett hälsosamt sätt. Här kommer 3 anledningar till varför du ska ta med dig frystorkad frukt i vardagen:

Frukternas Frystorkning, naturens energi beverad: Frystorkning är en process där vatten avlägsnas från frukter utan att de förlorar sina näringsämnen. Det resulterar i lätta, krispiga frukter som packar en kraftfull smak och behåller de flesta av sina ursprungliga näringsämnen.

Näringsvärde, mer än bara energi: Förutom att ge en snabb energikick är frystorkade frukter också rika på fibrer, vitaminer och antioxidanter. Det innebär att du inte bara ger din kropp bränsle utan också stöder dess övergripande hälsa.

Återhämtning: Efter Träningen: Efter högintensiv träning är det viktigt att återställa energinivåerna. Mumsa på några frystorkade jordgubbar eller mangobitar för en snabb dos kolhydrater och naturliga sockerarter som hjälper till att återställa glykogennivåerna under dagen.

Läs mer om allt du behöver veta kring våra frystorkade snacks! 

 

Tillbaka till blogg
  • Detox Bowl

    Kuren för ditt välmående

    72-timmars detox-kuren är till för att ge din kropp en chans att återhämta sig genom att äta lättsmält och renande mat. Recepten består av gröna drinkar, smoothies, sallader och våra superfood-blandningar
    Detox Deluxe, Berry Beautiful och Belly Boost

    Läs mer om kuren 
  • Hälsokuren

    Kuren för ett starkare jag

    5-Dagar Må-Bra-Kuren är till för att ge din kropp en chans att återhämta sig genom att äta lättsmält och renande mat. Recepten består av ren och näringsrik mat i form av gröna drinkar, smoothies, sallader och våra superfood-blandningar
    Health Haven, Berry Beautiful och Protein Power

    Läs mer om kuren 

Bästsäljare