Hudhälsa från köket

Hudhälsa från köket

En strålande och ungdomlig hud sträcker sig långt bortom hudvårdsprodukter och kräver en holistisk strategi som inkluderar en näringsrik kost. Att inkludera superfoods i din dagliga kost är ett kraftfullt sätt att stödja din hudhälsa och förebygga åldrande. Här är några exempel på superfoods som kan vara särskilt fördelaktiga för att ge din hud den kärlek och näring den förtjänar:

Skönhet med Blåbär! 
Slå till på blåbär, dessa antioxidantrika godsaker. De bekämpar fria radikaler, stödjer kollagenproduktionen och ger din hud en naturlig lyster. Perfekt att göra en god smoothie tillsamman med Magic Mind som innehåller blåbär.
 
Frön för Glans! 
Frön som linfrön och solrosfrön är rika på omega-3-fettsyror och antioxidanter. Få tillgång till omega-3 via acai som du hittar i Berry Beautiful. Lägg i din smoothie eller strö över din morgon gröt!
Vetegräs mot Acne. 
De antiinflammatoriska och avgiftande egenskaperna hos vetegräs kan hjälpa till att minska rodnad och bekämpa vissa former av akne. Vetegräs hittar du i våran Detox Deluxe som du enkelt kan ha i ett glas vatten på morgonen! 

 

 

Tillbaka till blogg
  • Detox Bowl

    Kuren för ditt välmående

    72-timmars detox-kuren är till för att ge din kropp en chans att återhämta sig genom att äta lättsmält och renande mat. Recepten består av gröna drinkar, smoothies, sallader och våra superfood-blandningar
    Detox Deluxe, Berry Beautiful och Belly Boost

    Läs mer om kuren 
  • Hälsokuren

    Kuren för ett starkare jag

    5-Dagar Må-Bra-Kuren är till för att ge din kropp en chans att återhämta sig genom att äta lättsmält och renande mat. Recepten består av ren och näringsrik mat i form av gröna drinkar, smoothies, sallader och våra superfood-blandningar
    Health Haven, Berry Beautiful och Protein Power

    Läs mer om kuren 

Bästsäljare