Lördagsgodis VS Frystorkade frukter

Lördagsgodis VS Frystorkade frukter

Det är inte förvånande att vårt intag av godis ökar ständigt. Godis verkar finnas överallt!

När vi var barn såg vi godis i lördagsgodishyllan. Den hyllan hade några godisbitar och några chokladkakor, och de var betydligt mindre än de enorma chokladkakor som fyller butikshyllorna idag. Till och med de påsar vi använde för att plocka lösgodis i var betydligt mindre än de jättestora påsarna som nu rymmer flera kilo godis. Det verkar som om vårt sug efter godis aldrig är tillfredsställt.

Lördagsgodis vs Frystorkade frukter:

Lördagsgodis: Lördagsgodis består oftast av sockerhaltiga och färgglada godisar som gelégodis, choklad, lakrits, karameller och liknande. Tenderar att vara högt i kalorier på grund av dess höga socker- och fettinnehåll.

Lördagsgodis innehåller i allmänhet mycket få näringsämnen och är lågt i fibrer, vitaminer och mineraler. Konsumtion av stora mängder lördagsgodis kan vara ogynnsamt för hälsan på grund av dess höga sockerinnehåll, vilket kan leda till viktökning och ökad risk för tandproblem, diabetes och andra hälsoproblem.

Frystorkade frukter: Frystorkade frukter är en hälsosammare alternativ till lördagsgodis. De tillverkas genom att frysa och avdunsta vattnet från färska frukter, vilket bevarar dess smak och näringsvärde.

Vi har skapat Mango och Strawberry snacks för ett hälsosammare alternativ till lördagsgodiset.

De behåller många av de naturliga näringsämnena från färska frukter, inklusive kostfiber, vitaminer och mineraler. Frystorkade frukter kan vara ett hälsosamt alternativ till traditionellt godis eftersom de erbjuder naturlig sötma och näringsvärde. De kan vara ett bra alternativ för dem som vill minska sitt intag av socker och förbättra sin kosthållning.

Tillbaka till blogg
  • Detox Bowl

    Kuren för ditt välmående

    72-timmars detox-kuren är till för att ge din kropp en chans att återhämta sig genom att äta lättsmält och renande mat. Recepten består av gröna drinkar, smoothies, sallader och våra superfood-blandningar
    Detox Deluxe, Berry Beautiful och Belly Boost

    Läs mer om kuren 
  • Hälsokuren

    Kuren för ett starkare jag

    5-Dagar Må-Bra-Kuren är till för att ge din kropp en chans att återhämta sig genom att äta lättsmält och renande mat. Recepten består av ren och näringsrik mat i form av gröna drinkar, smoothies, sallader och våra superfood-blandningar
    Health Haven, Berry Beautiful och Protein Power

    Läs mer om kuren 

Bästsäljare