magbalans

Super tacksam för Belly Boost - Elin

Måste återigen säga att jag är supertacksam för Belly. Wow så bra jag mår, trodde inte att det var möjligt. Hade förlikat mig med en mage som molar, blir uppblåst… efter att jag nu äter en smoothie med belly varje eftermiddag upplever jag INGA symptom alls. Magen håller sig platt., SOM jag hållt på tidigare och provat och tänkt klädval efter måltider etc. Så TACK!

- Elin

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.

 • Detox Bowl

  Kuren för ditt välmående

  72-timmars detox-kuren är till för att ge din kropp en chans att återhämta sig genom att äta lättsmält och renande mat. Recepten består av gröna drinkar, smoothies, sallader och våra superfood-blandningar
  Detox Deluxe, Berry Beautiful och Belly Boost

  Läs mer om kuren 
 • Hälsokuren

  Kuren för ett starkare jag

  5-Dagar Må-Bra-Kuren är till för att ge din kropp en chans att återhämta sig genom att äta lättsmält och renande mat. Recepten består av ren och näringsrik mat i form av gröna drinkar, smoothies, sallader och våra superfood-blandningar
  Health Haven, Berry Beautiful och Protein Power

  Läs mer om kuren 

Bästsäljare