Blåbär & päron smoothie, höstens frukter

Blåbär & päron smoothie, höstens frukter

Dags att boosta hösten med blåbärs & päron smoothie som innehåller Berry Beautiful. Berry Beautiful är fylld av antioxidanter och sammansatt av fem olika superfoods som inom naturhälsa används för att balansera blodsockret, motverka sötsug, sänka blodtrycket, reducera inflammation och stärka hudens lyster. Smaken passar bra för både stora och små eftersom Berry Beautiful har den "enklaste" smakprofilen, jämfört med de andra superfoodmixerna.

Ingredienser (2 glas):

  • 2 dl blåbär (frysta) 
  • 2 päron
  • 1/2 citron
  • 2 dl vatten 
  • 1 tsk superfoodmix: Berry Beautiful 
  • Honung efter smak (provsmaka gärna)

 

Gör så här:
Skala päronen och kärna ut dem. Lägg blåbären, päronen, Berry Beautiful och vatten i mixen. Pressa citronsaften i mixen (utan citronkärnor). Mixa allt till en jämn smoothie. Häll upp smoothie i 2 glas.  Toppa med citronmelissen!

Tips! Här kommer lite fakta om frukterna: Blåbär innehåller stora mängder av C-vitamin, B-vitamin och antioxidanter (men svenska blåbär innehåller större mängder). 

Päron är mer ovanligt att vi pratar om, dock innehåller även päron näringsämnen som vitaminer, mineraler och fibrer. Visste du att normalstort päron (140g - bara 55 kcl) innehåller dubbelt så mycket fibrer som äpple?!

Tillbaka till blogg
  • Detox Bowl

    Kuren för ditt välmående

    72-timmars detox-kuren är till för att ge din kropp en chans att återhämta sig genom att äta lättsmält och renande mat. Recepten består av gröna drinkar, smoothies, sallader och våra superfood-blandningar
    Detox Deluxe, Berry Beautiful och Belly Boost

    Läs mer om kuren 
  • Hälsokuren

    Kuren för ett starkare jag

    5-Dagar Må-Bra-Kuren är till för att ge din kropp en chans att återhämta sig genom att äta lättsmält och renande mat. Recepten består av ren och näringsrik mat i form av gröna drinkar, smoothies, sallader och våra superfood-blandningar
    Health Haven, Berry Beautiful och Protein Power

    Läs mer om kuren 

Bästsäljare