Jordgubbsmousse med Berry Beautiful

Jordgubbsmousse med Berry Beautiful

Denna enkla och ljuvliga efterrätt är den perfekta behandlingen för alla som älskar den söta och fruktiga smaken av jordgubbar. Med några få ingredienser och några enkla steg kan du snabbt skapa din egen jordgubbsmousse med Berry Beautiful!

Ingredienser ( 4 portioner)

Gör så här:

1. Ta ut jordgubbarna från frysen och låt dem tina på bänken i ungefär en minut.

2. Efter att jordgubbarna har tinat lite, placera dem i en matberedare med Berry Beautiful och mixa dem tills du får en len glasskonsistens.

3. Häll grädden i en stor bunke. Vispa grädden lätt, men se till att den inte blir fluffig.

4. När jordgubbarna har uppnått den önskade konsistensen, vänd ner den i den vispade grädden. Blanda försiktigt tills det är väl kombinerat.

5. Servera den färdiga jordgubbsmoussen direkt.

6. För att ge moussen en extra touch, toppa den gärna med några kokoschips och våra frystorkade jordgubbar innan du serverar den!

 

Tillbaka till blogg
  • Detox Bowl

    Kuren för ditt välmående

    72-timmars detox-kuren är till för att ge din kropp en chans att återhämta sig genom att äta lättsmält och renande mat. Recepten består av gröna drinkar, smoothies, sallader och våra superfood-blandningar
    Detox Deluxe, Berry Beautiful och Belly Boost

    Läs mer om kuren 
  • Hälsokuren

    Kuren för ett starkare jag

    5-Dagar Må-Bra-Kuren är till för att ge din kropp en chans att återhämta sig genom att äta lättsmält och renande mat. Recepten består av ren och näringsrik mat i form av gröna drinkar, smoothies, sallader och våra superfood-blandningar
    Health Haven, Berry Beautiful och Protein Power

    Läs mer om kuren 

Bästsäljare