Health haven pulver

Føles lettere og stærkere - Mona

Nu har brugt Health Haven i et stykke tid, og jeg er så tilfreds. Jeg tager det hver morgen, og jeg har ikke følt nogen forkølelse, føler mig lettere og stærkere. En vigtig del for mig er også, at jeg giver min krop CLEAN produkter. Ingen tilsætningsstoffer, kun ren næring.

Tak for fine produkter.
Mona

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.

 • Detox Bowl

  Kuren mod dit velvære

  Den 72-timers detox skal give din krop en chance for at restituere ved at spise letfordøjelige og rensende fødevarer. Opskrifterne består af grønne drinks, smoothies, salater og vores superfood-blandinger
  Detox Deluxe,Bær smukogMave Boost.

  Læs mere om kuren 
 • Hälsokuren

  Kuren til et stærkere selv

  5-dages Feel-Good Diæt er designet til at give din krop en chance for at restituere ved at spise letfordøjelige og rensende fødevarer. Opskrifterne består af ren og nærende mad i form af grønne drinks, smoothies, salater og vores superfood-blandinger
  Sundhedshavn, Bær smukogProtein Power.

  Læs mere om kuren 

Bedst sælgende