Julklappstips från Superfood and Berries

Julklappstips från Superfood and Berries

Julen närmar sig med snabba steg, och vad vore bättre än att sprida lite extra glädje med tankefulla och minnesvärda julklappar? Oavsett om det är för familj, vänner eller kollegor, har vi satt ihop en lista med 5 fantastiska julklappstips som passar alla på din lista.

 

1. Ekologiska Välgörenhetsprodukter:

Ge en meningsfull gåva genom att köpa produkter från företag som stödjer välgörenhet och hållbarhet. Det kan vara allt från ekologiska hudvårdsprodukter till handgjorda hantverk.

2. Aktivitetskuponger:

Ge bort upplevelser genom att skapa egna kuponger för aktiviteter som bio, middag på favoritrestaurangen eller en dag på spa. En personlig touch som kommer att uppskattas.

3. En Kraftfull Smoothiemixer:

Denna jul, överväg att ge en gåva som främjar hälsa och njutning varje dag. En kraftfull smoothiemixer är det perfekta valet för alla som älskar att blanda upp läckra och näringsrika smoothies hemma.

4. En smoothie kur från Superfood and Berries:

Vad passar bättre än att ge bort en av våra kurer till nån du tycker om. Hjälp dem kick starta året med våran 5 dagars-må-bra-kur.Den är till för att ge din kropp en chans att återhämta sig genom att äta lättsmält och renande mat. Recepten består av ren och näringsrik mat i form av gröna drinkar, smoothies, sallader och våra superfood-blandningar Detox Deluxe,  Berry Beautiful och Protein Power. 

5. Årets julklapp 2023 

Denna jul är det dags att sätta skärmen åt sidan och skapa oförglömliga stunder med nära och kära. Ge bort ett sällskapsspel för att sprida skratt och glädje!

 

 

 

 

Retour au blog
 • Detox Bowl

  La cure de votre bien-être

  Le régime de désintoxication de 72 heures consiste à donner à votre corps une chance de récupérer en mangeant des aliments faciles à digérer et nettoyants. Les recettes se composent de boissons vertes, de smoothies, de salades et de nos mélanges de superaliments
  Détox Deluxe,Baie belleetBoost du ventre.

  En savoir plus sur la cure 
 • Hälsokuren

  Le remède pour un moi plus fort

  Le régime de bien-être de 5 jours est conçu pour donner à votre corps une chance de récupérer en mangeant des aliments faciles à digérer et nettoyants. Les recettes se composent d'aliments propres et nutritifs sous forme de boissons vertes, de smoothies, de salades et de nos mélanges de superaliments
  Havre de santé, Baie belleetPouvoir protéique.

  En savoir plus sur la cure 

Best-seller