Tips för att få barn att äta mer frukt, bär och grönsaker

Tips för att få barn att äta mer frukt, bär och grönsaker

Att få barn att äta mer frukt, bär och grönsaker kan vara en utmaning, men det finns olika strategier och metoder som kan vara effektiva. Här är några tips:

 • Gör det roligt: Skapa roliga presentationer med frukt och grönsaker. Använd kreativa former eller arrangemang för att göra måltiderna mer tilltalande.
 • Prova nya recept: Prova olika recept som inkluderar frukt, bär och grönsaker på olika sätt. Det kan vara smoothies, sallader, eller fruktspett. Testa vårt recept på "Superfood på en pinne" eller "Berry Beautiful Raw balls"!
 • Byt ut snacks: Erbjud hälsosamma alternativ som mellanmål. Byt ut chips och godis med färska frukt- och grönsakssnacks. Prova våra frystorkade mango och jordgubbar!
 • Var tålmodig och introducera gradvis: Introducera nya livsmedel gradvis för att ge barnet tid att vänja sig vid smaker och konsistenser. Var tålmodig!
 • Skapa en färgglad tallrik: Många frukter och grönsaker är färgglada. Skapa en färgglad tallrik genom att inkludera olika färger, vilket gör måltiden visuellt tilltalande.
 • Skapa en smoothie tillsammans: Låt barnen vara med och skapa sina egna smoothies genom att kombinera olika frukter och grönsaker med yoghurt eller juice. Detta ger dem möjlighet att vara kreativa i köket. Använd bland annat vår superfood-blandning Berry Beautiful i en smoothie, eftersom den har en naturlig sötma i sig och passar till hela familjen. 

Kom ihåg att varje barn är unikt, så det kan vara en god idé att experimentera med olika strategier för att se vad som fungerar bäst för ditt barn.

Retour au blog
 • Detox Bowl

  La cure de votre bien-être

  Le régime de désintoxication de 72 heures consiste à donner à votre corps une chance de récupérer en mangeant des aliments faciles à digérer et nettoyants. Les recettes se composent de boissons vertes, de smoothies, de salades et de nos mélanges de superaliments
  Détox Deluxe,Baie belleetBoost du ventre.

  En savoir plus sur la cure 
 • Hälsokuren

  Le remède pour un moi plus fort

  Le régime de bien-être de 5 jours est conçu pour donner à votre corps une chance de récupérer en mangeant des aliments faciles à digérer et nettoyants. Les recettes se composent d'aliments propres et nutritifs sous forme de boissons vertes, de smoothies, de salades et de nos mélanges de superaliments
  Havre de santé, Baie belleetPouvoir protéique.

  En savoir plus sur la cure 

Best-seller