Äpple

Äpple

Äpplet är en av naturens mest mångsidiga och näringsrika frukter. Denna knapriga och saftiga frukt är fullpackad med hälsofördelar som kan hjälpa dig att upprätthålla en sund livsstil.

Här är några av äpplets hälsofördelar:

 • Fiberrik: Äpplen är en utmärkt källa till kostfiber, särskilt pektin. Fiber hjälper till att reglera matsmältningen, förhindrar förstoppning och håller din tarmhälsa i toppform.
 • Hjärthälsa: Äpplen innehåller antioxidanter och flavonoider, som kan hjälpa till att sänka blodtrycket och minska risken för hjärt- och kärlsjukdomar.
 • Rik på vitaminer: Äpplen är en källa till C-vitamin och vitamin A. Dessa vitaminer stärker immunförsvaret, hjälper till med hudhälsa och bidrar till allmän välbefinnande.
 • Bekämpar fria radikaler: De antioxidanter som finns i äpplen, inklusive vitamin C, hjälper till att neutralisera skadliga fria radikaler i kroppen och skydda cellerna från oxidativ stress.
 • Förbättrad mental hälsa: Vissa studier har kopplat äppelkonsumtion till minskad risk för ångest och depression, vilket gör denna frukt till en positiv faktor för mental välbefinnande.
 • Hydrering: Äpplen innehåller en betydande mängd vatten, vilket hjälper till att hålla dig hydrerad
 • Blodsockerreglering: Äppels naturliga sockerhalt är balanserad av dess fiber och lågt glykemiskt index, vilket gör det till en utmärkt fruktval för personer med diabetes eller de som vill hålla blodsockernivån stabil.

 

Magic Mind

Magic Mind är en specialmix på ekologisk superfood som bidrar till att upprätthålla hjärnans normala kognitiva funktioner; fokus, minne och koncentration. Den innehåller rödbeta, moringa, lion's mane, äpple, blåbär och svartpeppar.

Köp Magic Mind här!

Varför du ska beställa från oss

Alla våra Superfood pulver innehåller endast ekologiska ingredienser. De är även glutenfria och veganska så att du som kund ska få det renaste och bästa.

Fler produkter hittar du här!

 

Källor:
https://www.webmd.com/food-recipes/benefits-apples
Retour au blog
 • Detox Bowl

  La cure de votre bien-être

  Le régime de désintoxication de 72 heures consiste à donner à votre corps une chance de récupérer en mangeant des aliments faciles à digérer et nettoyants. Les recettes se composent de boissons vertes, de smoothies, de salades et de nos mélanges de superaliments
  Détox Deluxe,Baie belleetBoost du ventre.

  En savoir plus sur la cure 
 • Hälsokuren

  Le remède pour un moi plus fort

  Le régime de bien-être de 5 jours est conçu pour donner à votre corps une chance de récupérer en mangeant des aliments faciles à digérer et nettoyants. Les recettes se composent d'aliments propres et nutritifs sous forme de boissons vertes, de smoothies, de salades et de nos mélanges de superaliments
  Havre de santé, Baie belleetPouvoir protéique.

  En savoir plus sur la cure 

Best-seller