Jordgubbar

Jordgubbar

Jordgubbar är en favorit bland bär älskare och erbjuder en färgstark och smakrik upplevelse. Utöver sin utsökta smak är jordgubbar också kända för sina imponerande hälsofördelar

Här är några av de hälsofördelar som är förknippade med att äta jordgubbar:

 • Rik på antioxidanter: Jordgubbar är fulla av antioxidanter, inklusive vitamin C och quercetin, som hjälper till att bekämpa skadliga fria radikaler i kroppen och minska oxidativ stress.
 • Förbättrad immunförsvar: Jordgubbar innehåller en stor mängd vitamin C, vilket stärker immunsystemet och hjälper kroppen att bekämpa infektioner.
 • Bättre matsmältning: Jordgubbar är en källa till kostfiber, vilket främjar en sund matsmältning och kan hjälpa till att förebygga förstoppning.
 • Minskad inflammation: Quercetin och anthocyaniner i jordgubbar har antiinflammatoriska egenskaper och kan minska inflammation i kroppen.
 • Hjärnfunktion: Vissa studier tyder på att jordgubbar kan förbättra kognitiv funktion och hjälpa till att förebygga åldersrelaterad minskning av hjärnfunktionen.
 • Källa till vitaminer och mineraler: Jordgubbar innehåller en mängd olika vitaminer och mineraler, inklusive vitamin C, A, K, samt kalium, folsyra och mangan.

Ekologisk Strawberry Snack

Ekologiska frystorkade jordgubbar är näringsrika och goda alternativ till snacks för hela familjen. Våra ekologiska jordgubbar plockas färska och frystorkas varsamt. De skiljer sig knappt när det gäller näringsvärde, smak och färg från färska.

Jordgubbs-snacks är ett perfekt alternativ till godispåsen, fredagschips, strö på fil eller gröt eller som ett gott lättare mellanmål. 100% ekologisk, vegansk och glutenfri. Inga tillsatser - bara ren frukt.

Köp Strawberry snacks här!

Varför du ska beställa från oss

Alla våra Superfood pulver innehåller endast ekologiska ingredienser. De är även glutenfria och veganska så att du som kund ska få det renaste och bästa.

Fler produkter hittar du här!

 

Källor:
https://www.webmd.com/diet/health-benefits-strawberry
Retour au blog
 • Detox Bowl

  La cure de votre bien-être

  Le régime de désintoxication de 72 heures consiste à donner à votre corps une chance de récupérer en mangeant des aliments faciles à digérer et nettoyants. Les recettes se composent de boissons vertes, de smoothies, de salades et de nos mélanges de superaliments
  Détox Deluxe,Baie belleetBoost du ventre.

  En savoir plus sur la cure 
 • Hälsokuren

  Le remède pour un moi plus fort

  Le régime de bien-être de 5 jours est conçu pour donner à votre corps une chance de récupérer en mangeant des aliments faciles à digérer et nettoyants. Les recettes se composent d'aliments propres et nutritifs sous forme de boissons vertes, de smoothies, de salades et de nos mélanges de superaliments
  Havre de santé, Baie belleetPouvoir protéique.

  En savoir plus sur la cure 

Best-seller