Svartpeppar

Svartpeppar

Svartpeppar, den lilla kryddan som ofta finns på matbordet runt om i världen, är inte bara en smakförstärkare. Den har en imponerande lista av hälsofördelar som har gjort den till en värdefull ingrediens i traditionell medicin och en uppskattad smaksättare i köket.

Här är några av svartpeppars hälsosamma egenskaper:
 • Antioxidanter och vitaminer: Svartpeppar innehåller en mängd olika antioxidanter som skyddar kroppens celler från skador och stärker immunförsvaret. Den är även en källa till viktiga vitaminer, inklusive vitamin A och K.
 • Förbättrar matsmältningen: Svartpeppar ökar produktionen av magsyra, vilket kan underlätta matsmältningen. Den främjar även en sund aptit och kan minska uppblåsthet och gasbildning.
 • Antiinflammatoriska egenskaper: Peppar innehåller ämnet piperin, som har visat sig ha antiinflammatoriska egenskaper. Detta kan hjälpa till att lindra smärta och obehag vid inflammatoriska tillstånd. Piperinet ökar även näringsupptaget i tarmen, bland annat av mineraler och vitaminer.
 • Mikrobiell hälsa: Svartpeppar kan ha en positiv effekt på tarmhälsan genom att stödja tillväxten av nyttiga tarmbakterier och hämma tillväxten av skadliga mikrober.
 • Naturlig smärtlindrande krydda: Det kan hjälpa till att lindra smärta och obehag associerade med tillstånd som artrit och muskelvärk.
 • Svartpeppar har också historiskt använts som en bot mot förkylningar och influensa. Dess uppvärmningsegenskaper kan hjälpa till att lindra nästäppa och halsont. Många traditionella huskurer inkluderar svartpeppar för att minska symtomen vid förkylning.

Magic Mind

Magic Mind är en specialmix på ekologisk superfood som bidrar till att upprätthålla hjärnans normala kognitiva funktioner; fokus, minne och koncentration. Den innehåller rödbeta, moringa, lion's mane, äpple, blåbär och svartpeppar.

Köp Magic Mind här!

Varför du ska beställa från oss

Alla våra Superfood pulver innehåller endast ekologiska ingredienser. De är även glutenfria och veganska så att du som kund ska få det renaste och bästa.

Fler produkter hittar du här!

 

Källor:
https://www.webmd.com/diet/health-benefits-black-pepper
Retour au blog
 • Detox Bowl

  La cure de votre bien-être

  Le régime de désintoxication de 72 heures consiste à donner à votre corps une chance de récupérer en mangeant des aliments faciles à digérer et nettoyants. Les recettes se composent de boissons vertes, de smoothies, de salades et de nos mélanges de superaliments
  Détox Deluxe,Baie belleetBoost du ventre.

  En savoir plus sur la cure 
 • Hälsokuren

  Le remède pour un moi plus fort

  Le régime de bien-être de 5 jours est conçu pour donner à votre corps une chance de récupérer en mangeant des aliments faciles à digérer et nettoyants. Les recettes se composent d'aliments propres et nutritifs sous forme de boissons vertes, de smoothies, de salades et de nos mélanges de superaliments
  Havre de santé, Baie belleetPouvoir protéique.

  En savoir plus sur la cure 

Best-seller