Alice fick bättre hy och hår med hjälp av superfood

Alice kreeg een betere huid en haar met behulp van superfood

Sinds een jaar heb ik problemen met hormonale onevenwichtigheden die mijn huid, haar en buik hebben aangetast. Ik heb me een weg gebaand door veel huid- en haarverzorgingsproducten en af en toe een voedingssupplement genomen, maar heb nu de juiste gevonden, namelijk superfoodmixen van Superfood & berries. 

Sinds 3 maanden heb ik Berry Beautiful en Harmone Harmon yi mijn smoothie als ontbijt en mijn huid heeft een glans gekregen en is veel beter geworden, mijn nagels zijn lang en sterk geworden, mijn hoofdhuid jeukt niet en ik heb zelden een gezwollen buik . 

Beveel deze voedzame superfoodmixen ten zeerste aan!

- Alice

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

 • Detox Bowl

  De remedie voor uw welzijn

  Het detox-regime van 72 uur is bedoeld om uw lichaam de kans te geven te herstellen door licht verteerbaar en reinigend voedsel te eten. De recepten bestaan uit groene dranken, smoothies, salades en onze superfood mixen
  Detox Luxe,Bes MooiEnBuik boost.

  Lees meer over de remedie 
 • Hälsokuren

  De remedie voor een sterker zelf

  Het 5-daagse Feel-Good Dieet is ontworpen om uw lichaam de kans te geven te herstellen door licht verteerbare en reinigende voedingsmiddelen te eten. De recepten bestaan uit clean en voedzaam eten in de vorm van groene drankjes, smoothies, salades en onze superfood mixen
  Gezondheid toevluchtsoord, Bes MooiEnEiwit Kracht.

  Lees meer over de remedie 

Bestseller