Charmen med tarmen, hur Felicia läkte sin tarm med ren mat och Superfood!

De charme van de darmen, hoe Felicia haar darmen genas met clean food en Superfood!

Voor velen zijn maagproblemen dagelijkse kost en iets waarvan de meeste mensen denken dat ze er maar mee moeten leven. Dat hoeft niet per se zo te zijn.

Ga met me mee op mijn reis van constant dringende toiletbezoeken, buikpijn en een opgeblazen gevoel naar vandaag de meeste dingen kunnen eten en een goede darmbalans hebben. 

Hoe het allemaal begon

Het begon ermee dat ik lange tijd negeerde wat ik in mezelf stopte, het was een stressvolle periode in mijn leven en ik was op dat moment dankbaar voor wat ik er daadwerkelijk in kreeg. Het zou snel gaan, dus de meeste dingen waren helaas niet vanaf nul voorbereid. Ik kreeg elke dag buikkrampen zodra ik at en ik werd moe en hangry. 

De beurt en de verandering

Op een dag had ik er genoeg van, ik had minstens 2-3 omeprazol per dag nodig voor mijn maag om het voedsel zelfs maar te verteren. Het was niet duurzaam en ik had verandering nodig. Na veel zoeken heb ik eigenlijk thuis gevonden. Om veel vezels in het dieet te introduceren, sluit gluten, zuivelproducten en ook suiker uit. Ook moest ik de eerste weken alle groenten koken of stomen om mijn maag op gang te houden. Ik at ook veel kimchi en zuurkool, maar ik dronk ook zowel gekochte komucha als zelf gemaakt. Kombucha is niet voor iedereen weggelegd en je moet er ook niet te veel van drinken. Maar voor mij was het een ongelooflijke lift en iets waar ik mezelf een keer per week op trakteerde om mijn darmen een boost te geven. Ik begon ook te introducerensuper eten en spijsverteringsenzymen die perfect waren voor mij en mijn behoeften. 

De superfood die ik aan mijn dieet heb toegevoegd, zorgt ervoor dat mijn maag beter aanvoelt dan ooit en veel veerkrachtiger is:

Buik boost zoals je alleen door de naam hoort, stimuleert de maag met voordelen, oh wat vind ik van dit product. Het is geen wonder dat het de bestseller van superfood en bessen is en dat er dagelijks vragen waren over wanneer Belly Boost weer op voorraad zal zijn als het op was. Het spaart mijn maag en ik zal het nooit meer gebruiken!

Detox Luxe wat me helpt de nodige vitamines en mineralen in de algen te krijgen. Na bijna 12 weken elke dag Detox Deluxe te hebben ingenomen, voelt niet alleen mijn maag beter aan, maar ook mijn huid! Het heeft zoveel meer glans dan voorheen. 

Hormoon Harmonie is ook een heel belangrijk product in de interne genezing van het lichaam. Ik heb ook hormonale onevenwichtigheden gehad als bijwerking van mijn verslechterende darmgezondheid en voedingstekorten. Hormone Harmony is versterkt met belangrijke voedingsstoffen voor de vruchtbaarheid en de normale werking van hormonen. Met Hormone Harmony zijn mijn nagels ook dikker geworden en heeft mijn haar een betere kwaliteit gekregen! 

Introduceer de oude eetgewoonte

Na ongeveer vier weken met deze nieuwe dieetverandering kwam ik terecht op een feest waar zowel de boterhamcake, de koffie als de koffie er eerder voor zouden hebben gezorgd dat mijn maag zich volledig overgaf. Maar toen het langzaam begon te genezen, kon ik zonder maagkrampen eten en drinken wat op het feest werd aangeboden. Het was voor het eerst in jaren dat het zo goed ging. Ik voelde me echter niet helemaal lekker na die maaltijd en het is niet verleidelijk om het nog een keer te doen, maar ik weet nu dat als ik weer zoiets moet eten, ik het zal oplossen.

Felicia

Terug naar blog
 • Detox Bowl

  De remedie voor uw welzijn

  Het detox-regime van 72 uur is bedoeld om uw lichaam de kans te geven te herstellen door licht verteerbaar en reinigend voedsel te eten. De recepten bestaan uit groene dranken, smoothies, salades en onze superfood mixen
  Detox Luxe,Bes MooiEnBuik boost.

  Lees meer over de remedie 
 • Hälsokuren

  De remedie voor een sterker zelf

  Het 5-daagse Feel-Good Dieet is ontworpen om uw lichaam de kans te geven te herstellen door licht verteerbare en reinigende voedingsmiddelen te eten. De recepten bestaan uit clean en voedzaam eten in de vorm van groene drankjes, smoothies, salades en onze superfood mixen
  Gezondheid toevluchtsoord, Bes MooiEnEiwit Kracht.

  Lees meer over de remedie 

Bestseller