Jag känner mig energifylld och stark igen 💪

Ik voel mij weer energiek en sterk 💪

Een paar jaar geleden begon ik aan een holistisch gezondheidstraject nadat ik een zwaar burn-outsyndroom had doorstaan ​​en eruit kwam. Ik had toen verschillende voedingstekorten en nul energie.

Vandaag neem ik Superfood & Berries Protein Power in mijn dieet, waardoor ik een extra boost heb gekregen van alle aminozuren, vitaminen, vezels en mineralen die het lichaam nodig heeft! Ik voel me energiek en sterk tijdens mijn trainingen en ben zo blij met zowel de smaak als de voedingswaarde.

Een puur, glutenvrij, veganistisch eiwit dat mijn spieren kracht geeft en het plezier van beweging in het dagelijks leven inspireert! -Jenny Silverberg

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

 • Detox Bowl

  De remedie voor uw welzijn

  Het detox-regime van 72 uur is bedoeld om uw lichaam de kans te geven te herstellen door licht verteerbaar en reinigend voedsel te eten. De recepten bestaan uit groene dranken, smoothies, salades en onze superfood mixen
  Detox Luxe,Bes MooiEnBuik boost.

  Lees meer over de remedie 
 • Hälsokuren

  De remedie voor een sterker zelf

  Het 5-daagse Feel-Good Dieet is ontworpen om uw lichaam de kans te geven te herstellen door licht verteerbare en reinigende voedingsmiddelen te eten. De recepten bestaan uit clean en voedzaam eten in de vorm van groene drankjes, smoothies, salades en onze superfood mixen
  Gezondheid toevluchtsoord, Bes MooiEnEiwit Kracht.

  Lees meer over de remedie 

Bestseller