magbalans

Super dankbaar voor Belly Boost - Elin

Moet nogmaals zeggen dat ik Belly super dankbaar ben. Wauw, ik voel me zo goed, ik had niet gedacht dat het mogelijk was. Had me verzoend met een maag die maalt, opgeblazen wordt... nadat ik nu elke middag een smoothie met buik eet, ervaar ik helemaal GEEN symptomen. De buik blijft plat., ZOALS ik eerder heb gedaan en heb geprobeerd en nagedacht over kledingkeuzes na de maaltijd enz. Dus BEDANKT!

- Eline

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

 • Detox Bowl

  De remedie voor uw welzijn

  Het detox-regime van 72 uur is bedoeld om uw lichaam de kans te geven te herstellen door licht verteerbaar en reinigend voedsel te eten. De recepten bestaan uit groene dranken, smoothies, salades en onze superfood mixen
  Detox Luxe,Bes MooiEnBuik boost.

  Lees meer over de remedie 
 • Hälsokuren

  De remedie voor een sterker zelf

  Het 5-daagse Feel-Good Dieet is ontworpen om uw lichaam de kans te geven te herstellen door licht verteerbare en reinigende voedingsmiddelen te eten. De recepten bestaan uit clean en voedzaam eten in de vorm van groene drankjes, smoothies, salades en onze superfood mixen
  Gezondheid toevluchtsoord, Bes MooiEnEiwit Kracht.

  Lees meer over de remedie 

Bestseller