6 kostförändringar jag gjorde för att läka min IBS

6 dieetwijzigingen die ik heb aangebracht om mijn PDS te genezen

Hallo! Mijn naam is Sindy en in dit bericht kun je lezen hoe ik op natuurlijke wijze mijn PDS heb genezen.

Mijn achtergrond bij PDS

Opgeblazen gevoel en krampen. Zolang ik me kan herinneren, maken maagproblemen deel uit van mijn dagelijks leven. Af en toe zo erg dat ik ervoor koos om van veel af te zien, uit angst niet in de buurt van een toilet te zijn of mijn maag te kunnen laten rusten. Artsen konden een aantal specifieke allergieën of maagproblemen ontdekken, vandaar dat bij mij de diagnose PDS werd gesteld.  

Waarom ik iets wilde veranderen

Het advies van mijn arts was om te eten volgens een Foodmap-dieet. Wat helaas geen groot effect op mijn maag had. Medicijnen probeer ik zoveel mogelijk te vermijden, en wil zo natuurlijk mogelijk zijn. Daarom besloot ik mijn dieet te veranderen en op die manier mijn maag te genezen.

Wat mij heeft geholpen:

 • Begonnen met gebruiken Bella Boost. Mijn maag voelt veel rustiger en minder opgeblazen
 • Begin de dag altijd met een vezelrijk ontbijt. Pap is mijn favoriet, het brengt de maag op gang en zorgt voor een goede basis voor de dag
 • Ik drink veel water - bij de maaltijd en tussendoor
 • Gestopt met het drinken van koffie en andere cafeïnehoudende dranken - vervang het door thee
 • Meer vet eten, uit vis, noten, avocado's enz. - helpt de darmen om het voedsel te verwerken
 • Verminder suiker en zoetstoffen – voel je minder opgeblazen

Met behulp van deze veranderingen kan ik tegenwoordig vrijwel alles eten zonder na te denken. Ik hoop dat dit iemand anders kan helpen!

Houd er rekening mee dat deze blogpost een persoonlijke ervaring is en dat wat iemands PDS geneest, individueel is. Raadpleeg uw arts in geval van ongemak.

Cindy

 

 

Lees verder over IBS & Buik boost

Terug naar blog
 • Detox Bowl

  De remedie voor uw welzijn

  Het detox-regime van 72 uur is bedoeld om uw lichaam de kans te geven te herstellen door licht verteerbaar en reinigend voedsel te eten. De recepten bestaan uit groene dranken, smoothies, salades en onze superfood mixen
  Detox Luxe,Bes MooiEnBuik boost.

  Lees meer over de remedie 
 • Hälsokuren

  De remedie voor een sterker zelf

  Het 5-daagse Feel-Good Dieet is ontworpen om uw lichaam de kans te geven te herstellen door licht verteerbare en reinigende voedingsmiddelen te eten. De recepten bestaan uit clean en voedzaam eten in de vorm van groene drankjes, smoothies, salades en onze superfood mixen
  Gezondheid toevluchtsoord, Bes MooiEnEiwit Kracht.

  Lees meer over de remedie 

Bestseller