Så blev jag av med mitt sockerberoende!

Zo ben ik van mijn suikerverslaving afgekomen!

Hallo alle Superfood-liefhebbers!

Nu ga je mee op mijn reis hoe ik van mijn zoetekauw afkwam met behulp van lichaamsbeweging en voeding. Mijn naam is Christine en ik studeer Marketing Automation aan het media instituut.

Ik hou van lichaamsbeweging en gezondheid omdat het me een gelukkig humeur en een goede lichaamsbouw geeft. Het dieet is een groot onderdeel van de training en het was voor mij dan ook een vanzelfsprekendheid om te solliciteren voor stage bij Superfood & berries aangezien ik dagelijks gebruik maak van supermix mengsels.

Wat ik eerder at

Fastfood, koolhydraten, pasta, aardappelen, rijst, brood, suiker, snoep, chips, frisdrank, chocola, koffie en thee.

Mijn reis is niet altijd gemakkelijk geweest en ik kon soms een gebrek aan motivatie hebben, maar het gaat erom niet op te geven en discipline te hebben. Dat je vastberaden bent en laat zien dat je lichaam het verdient om zich goed te voelen.

Waar ik mijn dieet in veranderde toen ik aan mijn gezonde reis begon

Salade, kip, vis, zalm, tonijn, kwark, yoghurt, noten, zaden en pitten (chiazaad, hennepzaad, pompoenpitten, sesamzaad, zonnebloempitten), quinoa, havermout, bonenpasta, honing, fruit, bessen, groenten , rauw sap, smoothies, eiwitpoeder .

Ik verving de ochtendkoffie door een smoothie gemaakt van bessen, Protein Power en Berry Beautiful. Het recept voor mijn smoothie met de smaak van de zomer vind je hierhier. Een stevig ontbijt dat 's ochtends voor een training de perfecte energie levert.

Superfood&berries Smoothie Protein Power

Het veranderen van het eten was niet moeilijk voor mij aangezien ik nooit kieskeurig ben geweest, maar voor mij was het de zoetekauw voor suiker die mijn uitdaging werd.

Het is belangrijk om de zoetekauw voor suiker te kunnen vervangen door iets anders. Ik wilde mezelf nog steeds trakteren op de beloning iets extra lekkers te eten, en helemaal stoppen met snoepen voelde niet als een optie. Toen realiseerde ik me dat het niet gaat om stoppen met het eten van snoep, maar om het vinden van de juiste soort snoep, een andere optie die hetzelfde effect geeft. Gezond eten moet leuk en makkelijk zijn, en dat gebeurde met behulp van Superfood & berries.s.

Hier zijn de recepten die me hebben geholpen mijn zoetekauw te beteugelen

Het thuis veranderen van het voedingspatroon heeft er ook toe geleid dat het gezin het eetpatroon heeft aangepast en dit heeft gezorgd voor een positiever gevoel in huis.

Ik voel dat ik positiever, energieker, gelukkiger en sterker ben geworden. Mijn gevoel van eigenwaarde is tegenwoordig veel beter en dat merk ik ook in mijn omgeving. Ik genas niet alleen van binnen maar ook van buiten. Het haar is dikker geworden, de nagels zijn sterker geworden en de huid is fijner geworden, zoals iedereen zegt maar het heeft zijn tijd nodig.

Ik zeg meestal dat kleine stapjes grote stappen worden, al het goede kost tijd. Het is belangrijk om resultaten niet te benadrukken, maar om je onderweg goed te voelen. Nu zit ik hier mijn eerste post als stagiair te schrijven voor een bedrijf waar ik trots op kan pronken en voor kan staan. Hiermee heb ik het gevoel dat het perfect past om inhoud te kunnen maken voor waar ik gepassioneerd over ben en ik hoop dat mijn tips je kunnen helpen.

Terug naar blog
 • Detox Bowl

  De remedie voor uw welzijn

  Het detox-regime van 72 uur is bedoeld om uw lichaam de kans te geven te herstellen door licht verteerbaar en reinigend voedsel te eten. De recepten bestaan uit groene dranken, smoothies, salades en onze superfood mixen
  Detox Luxe,Bes MooiEnBuik boost.

  Lees meer over de remedie 
 • Hälsokuren

  De remedie voor een sterker zelf

  Het 5-daagse Feel-Good Dieet is ontworpen om uw lichaam de kans te geven te herstellen door licht verteerbare en reinigende voedingsmiddelen te eten. De recepten bestaan uit clean en voedzaam eten in de vorm van groene drankjes, smoothies, salades en onze superfood mixen
  Gezondheid toevluchtsoord, Bes MooiEnEiwit Kracht.

  Lees meer over de remedie 

Bestseller